Category: Makeup

Taylor Swift inspirert sminke

 Hei.

I går lagde vi enda en sminke­vi­deo hos Helene! Smin­ken var inspi­rert av Taylor swift. Dere fin­ner videoen HER. Hun blir super­glad hvis dere abonnerer/ sub­scri­ber til henne. Jeg kan love deg at hvis du inter­es­se­rer deg for sminke vil du ikke angre!

Hun eier en him­mel av kos­ter og andre produkter!

Her ser dere resultatet:

Hun er så flink. Følte meg nes­ten som en kjen­dis på grunn av sminken.

Hvis dere har noen forslag/ønsker til videoer må dere bare hyle ut i kom­men­tar­fel­tet.
Snak­kes.

Om du er en av de som ikke liker å kom­men­tere, men liker det jeg gjør her på blog­gen, blir jeg vel­dig glad om du tryk­ker på liker knap­pen <3

Valentins sminke tutorial!

Hei.

Venn­inna mi Helene skal starte med en beauty channel på yout­ube! Jeg hjel­per henne å komme i gang nå i star­ten. I går hadde vi en kose­lig dag der vi fil­met og redi­gerte. Gikk tom for strøm og vi sur­ret litt, men det er jo ofte slik på første forsøk.

Her er videoen, ikke glem og abon­ner på kana­len (sub­scribe to channel) hen­nes hvis du vil se mer.
http://www.youtube.com/user/Helenmustbemental

Neutral palette –coastal scents

Hei.

Ende­lig kom pak­ken min fra Coas­tal Scents. Kjøpte litt jule­ga­ver der­fra og noe til meg. Hva jeg kjøpte i gaver får dere selv­føl­ge­lig ikke se, hehe.

Bestilte for nøy­ak­tig to uker siden i dag. Denne gan­gen hadde pak­ken vært åpnet i tol­len, der­for tok det nok noen dager ekstra.

Her ser dere hva jeg hadde bestilt til meg. Liker vel­dig godt at de sen­der med gra­tis­prø­ver, de fire små øyen­skyg­gene nedi posen var det jeg fikk med denne gan­gen. For­rige gang fikk jeg en liten krukke med øyen­skygge. Kom på nå at jeg fak­tisk ikke har fått prøvd den… Lurer på hvor den er blitt av egent­lig? Huff, jeg er så surrete!

På bil­det over har jeg tes­tet ut palet­ten og kostene.

Snak­kes. 
Vil du at jeg skal lage en video der jeg viser hvor­dan far­gene er?  

Coastal Scents bestilling

Hei.

I dag fikk jeg hen­tet pak­ken min fra coastalscents.com! Gle­det meg vel­dig til å prøve pro­duk­tene jeg hadde bestilt.

Toll,frakt og moms:
Jeg bestilte pro­duk­ter for under 200 kr. Tror det var 190 ca. Det er lurt å ikke bestille for nøy­ak­tig 199 for eks, i til­felle valu­taen end­rer seg litt og vips du må betale 25% mer. Det kos­tet en del i frakt, men jeg vil si at det er verd det fordi pri­sen på pro­duk­tene er vel­dig lav. Tror jeg betalte rundt 290 for alt (tingene+frakt).
(ps: bestilte mer enn det på bil­det, men det var ikke til meg) 

Her ser dere hva jeg bestilte. Prøvde kos­ten så smått i sted og er vel­dig for­nøyd. Jeg bru­ker den som foun­da­tion kost. Det jeg likte så godt med den var at resul­ta­tet ble vel­dig jevnt og kos­ten sugde ikke til seg en halv liter av foundationen.

hahah, det er kan­skje på under­si­den av armen man bru­ker ta sånn “vise frem far­gene” bilde x)?

 Uan­sett, her ser dere hvor­dan far­gene fra Bei­jing palet­ten ser ut.

Snak­kes.
Har du prøvd coas­tal scents før?

 

Pakke fra Makeupmekka!

JUHU!

Pak­ken jeg bestilte fra Makeupmekka.no kom i dag! Er super­for­nøyd med den raske leve­rin­gen, bestile på lør­dag og i dag er det ons­dag.  Når man bor oppe i Finn­mark kan det fort ta to uker før man får det man bestil­ler, hvis man får det samme uke er man heldig.

Er vel­dig for­nøyd med pri­sene også. Er van­vit­tig stor for­skjell på butikk­pri­sene og pri­sene man fin­ner på net­tet. Jeg betalt 199 kr for I.D bare­Mi­ne­rals pud­de­ret og børs­ten.

Har vans­ke­lig­he­ter med å finne en foun­da­tion (osv) som pas­ser fordi jeg er så hvit, men denne ser kjempe natur­lig ut.

Er kom­met i en for­sin­ket Trur­munn alder…

Brukte den øyen­bryns tin­gen på bil­dene her. Den er en blan­ding av pud­der og en type øyen­bryns­vox, slik at det hol­der seg på plass.

Jeg vil også sminke meg!”
*sminke sminke sminke* Glad nøyer seg med spei­let som pudder..

Dette inn­leg­get er for­res­ten ikke spon­set hvis noen av en eller annen grunn skulle tro det var det.

Snak­kes.
Bru­ker du bestille fra nett? Har du noen ynlings­plas­ser?