Category: Mote

Mafia sko

Hei.

Denne uka har for det meste bestått av jobb, arm­band­flet­ting eller avslapp­ning. Jeg har burs­dag på lør­dag, men blir å ferie i mor­gen. Det blir gøy! Har brukt masse timer i dag på å bake mak­ro­ner og lage klart tapa­sen til i mor­gen. Mak­ro­nene ble skik­ke­lig vel­lyk­ket! Gle­der meg til å vise dere bilde. Det er en så hær­lig følelse når man ende­lig mest­rer noe.

Eller så har jeg fått noen kjempe søte sko i pos­ten i dag. Til tross for å være så søte kal­les de for mafia sko, hehe. I‘m such a bad ass. Not.

Snak­kes!

DIY blomster hårbånd

Lagde et bloms­ter­hår­bånd i går. Siden bloms­ter er så fine på bil­der bestemte jeg meg for å vise dere hvor­dan jeg gjorde det.

Jeg hand­let bloms­ter på Nille. Tror de egent­lig er ment som bordpynt.

Så det du tren­ger er ganske enkelt det som er på bil­det over. Inn­leg­get burde kan­skje hetet bloms­ter hår­bøyle, jaja…
Pass på å ha et ark under lim­pis­to­len, er ikke noe sær­lig å få det på bordet.

 Finn ut hvil­ken rekke­følge du vil ha de i. Jeg bestemte meg for å kun bruke de lyse bloms­tene. Har litt dilla på pas­tell farger.

Ha på en dose lim. Jeg hadde det slik at det gikk rundt “stil­ken” og litt i midta av den.

Hold bloms­ten heelt i ro til limen er tør­ket. Press den gjerne litt ned slik at den fes­ter seg skik­ke­lig. Om man søler litt gjør det ikke så mye, det er jo hel­dig­vis ikke superlim.

Tadaa!
Måtte bare løpe ut mens det enda var sol for å få tatt bil­dene, så jeg fikk ikke ord­net meg noe sær­lig for dere.

(Takk gud for redi­ge­ringprog, eller, den per­sonen som fant på det!)

Har tenkt å bruke hårbåndet/diademet/hårbøyla i en pho­tos­hoot. Skulle egent­lig hatt den i går, men vi fant ut dagen før at vi måtte utsette. Det vans­ke­ligste med å ha pho­tos­hoot der man har flere per­soner involvert er å avtale tida!

God påske alle sam­men <3

Jag älskar kläder

Det kom­mer nok ikke som et sjokk at jeg har shop­pet her i Piteå. Ble ende­lig fer­dig med jule­gave­han­de­len! Gle­der meg alle­rede til å få høre om alle likte gavene sine. Noen er eks­tremt vans­ke­lig å finne en gave til. Jeg kan ikke bare gi noe. Jeg må føle at det pas­ser til den per­sonen. Det er så her­lig når man fin­ner en gave som pas­ser etter mye hode­bry. Hadde jeg hatt uen­de­lig med pen­ger ville det nok vært litt let­tere… Drømme

Her i inn­leg­get deri­mot skal jeg vise det jeg kjøpte til meg selv!

Els­ker slike skjor­ter med krager.

Var hel­dig og fant denne jak­ken på 50%.

Har fått skik­ke­lig dilla på slike rin­ger! Dess­verre er de lett å miste… Lurer på hvor den i sølv er blitt av…

Det var alt for nå! 
Snak­kes. 

 

Ny kjole

 Fikk denne nyde­lige kjo­len hos mamma. Nå er jeg klar for jule­bord og jule­ball. Den er enda flot­tere på. Kom­mer garan­tert bilde fra en av anled­nin­gene, så da får dere se da. Eller bare gå på insta­gram (stine­mon­sen), hehe.

 

Nelly sprelly

Hei.

I dag ankom ende­lig pak­ken min fra Nelly. Ble super­glad fordi jeg hadde gle­det meg vel­dig.  Gle­der meg nes­ten enda mer til å bruke top­pen på bil­det under på sko­len i morgen!

 For dere som lurer hva de pla­tene er/hvordan de fun­ker kan dere se en video tuto­rial HER.

Jeg pla­ges litt før jeg fikk til. Det er defi­ni­tivt let­tere enn noen annen metode jeg har brukt for fransk mani­kyr. Når man får det til blir det et jevnt og “flatt” resul­tat. Tror at når man får teken på det går det ganske fort for seg.
Det eneste jeg ikke likte var stør­rel­sen på sløy­fene, skulle ønske de var litt mindre.

Snak­kes. 

Ny jakke

Kjøpte meg en skik­ke­lig vin­ter­jakke i byen i går. Er vel­dig glad jeg kjøpte den fordi det er vans­ke­lig å finne en fin parka som man ikke ser ut som en sekk i.

Den var ganske så dyr så må nok vente litt med uggs. sukk. 

Og en halv­død blomst.. 

Gle­der meg til å bruke den fremover!

Nye sko <3

Jeg fant disse skjønn­he­tene når jeg var i byen med Emi­lie i helga. Jeg fikk vondt i hjer­tet av å for­late de i butik­ken. Måtte til slutt gi etter å kjøpe de. De ser enda bedre ut i vir­ke­lig­he­ten, for å ikke snakke om på!

Skal prøve og venne meg mer til å gå mer med høye hæler når jeg har anled­ning til det. Man må lide for skjønn­he­ten.. 

shoppaloppa

Hei.

Her er et sam­let inn­legg av hva jeg har shop­pet på denne turen.

Bukse: bik­bok. Jakke og topp:Gina Tri­cot  Gen­ser: Car­lings Skjorte: bik­bok. Els­ker den!!

Dette skjør­tet er fra et stand som var på Nolia­messa. De har åpnet en nett­bu­tikk så nylig som i går: http://costume.se
De sen­der til norge 😉

 Har lett etter et slikt lenge så jeg er superfornøyd!

Kjole: bik­bok Øre­dob­ber: Ginatricot. 

Og litt for­skjel­lig jeg har kjøpt. Skal skrive et inn­legg om pud­de­ret sei­nere. LdB kre­men er fore­sten kjempe god!

Snak­kes.
Hva synes du?? 

Shopaholic

Hei.

Som sagt så shop­pet jeg jo litt når vi var i byen, selv om jeg har alt­for mye klær. Tror det er noen som må rydde i ska­pet når jeg kom­mer hjem. Fryk­ter det blir meg… Har sepa­ra­sjons­angst med klærne mine, fordi jeg synes jo alle er fine, men av en eller annen grunn er det masse jeg ikke bruker.

Er utro­lig trøtt nå * gjesp*.

De hadde masse salg på alle butik­kene, så jeg fikk vel­dig mye til en grei penge. Short­sen kos­tet for eks 99 kr.
Shorts og smyk­ker til venstre er fra: Gina tri­cot. Arm­band: Bikbok

De hadde 50% og ta 3 for 2 på Bik­bok, tjo­hei! Så fant meg en mørk skjorte som er fan­tas­tisk myk, en enkel fin­kjole og en grå godbukse.

Brukte buk­sen i hele etter­mid­dag. Den er så myk og deilig!

Til slutt kjøpte jeg et par sko, kan ta bil­der av hvor­dan de fine blå con­ver­sene mine ser ut, de er ikke fult så blå og hel len­ger. Kjøpte disse sko­ene (bil­det over) for 99kr! Synes de er så søte.

Nå er det natt.
Sov godt! 

Pieces bukser!

Hei.

Ville bare dele hvor mye jeg els­ker buk­ser fra Pie­ces!  Eller akku­rat denne type buk­ser. Liker de mørke don­geri­far­gede best fordi at de hol­der seg hele dagen og er gode å ha på. Har bestan­dig vært pla­get med å få “hen­ger­umpe” i de fleste buk­ser, dvs de utvi­der seg etter noen få timer.
Den lyse hol­der ikke så lenge, men kan være jeg som har vas­ket den feil. For de skal vas­kes på 30 gra­der og uten tøy­myk­ner.
Den av de jeg liker minst er den sorte fordi den suger til seg mer støv enn en swi­f­fer dus­ter, tren­ger jo ikke tørke støv etter å ha brukt den i 1 dag.

Først syn­tes jeg de var gru­somme på grunn av måten de er “delt opp” der høy­li­vet begyn­ner, men det synes jo ikke under en topp og de gjør under for hof­tene. Kla­rer ikke buk­ser som stram­mer rett under hof­tene, det får de til å se ut som to kyl­ling­fi­le­ter som hen­ger der.  Det er også godt at glide­lå­sen er bak i og med at de er høy.

*skryte skryte skryte* Av og til er det lov med litt super­rosa blog­ging!

 

Shoppe loppa

Hei.

I dag har vi (mamma, frank, sofie og jeg) vært i Alta på shop­ping. Det har vært en lenge etter­leng­tet tur! Fikk kjøpt meg mye sti­lig og det ryker enda av pengboka mi. Har ikke så mye å si, dere får se hva jeg fikk kloa i nedenfor:

Gen­se­ren og tin­gen på hode er ny.(den hvite er bak­frem siden bak­si­den er finest) kjooole <3 Mine ynlings­far­ger. Ran­sel jeg hadde sik­let masse etter! En sånn ting du put­ter i mini­jack­plugg inn­gan­gen i mobi­len, vel­dig søt. Litt krims­krams. Soool­bril­ler, siden jeg hadde øde­lagt ALLE mine…  En ny dongeri-skjorte!

oog litt annet småtteri.

Dip dye hair

Hei.

Dip dye hair er noe som har vært lenge, men nå i det siste har det duk­ket opp flere og flere plas­ser. På kjen­di­ser, maga­si­ner, blog­ger osv.  Jeg har bestan­dig hatt san­sen for knall far­ger i hår. Det er kjempe kult og gir mulig­he­ten til å skille seg ut! Har hatt rosa i lug­gen en gang i 8 klasse og stri­per i ny og ne. Stri­pene var bare exten­sions da, så var ikke noe pro­blem når jeg ble lei av det, hehe. 

Vur­de­rer å gjøre slik selv, får se om jeg fin­ner en farge jeg liker i mor­gen. Har lyst på en lilla­farge, under ser dere litt inspo jeg har fun­net meg. 

Hva syns du om denne trenden? 

Sølvblå

Kjøpte denne gen­se­ren og smyk­ket på lør­dag. Hadde det på meg i dag, gen­se­ren er kjempe god å ha på! Har lyst å bare flytte inn i den og aldri ta den av, men det ville vært ekkelt. Smykke/halsringen els­ker jeg bare også. Har skik­ke­lig dilla på hals­rin­ger og leter etter en smal. Har fun­net på nett, men blir dumt å betale 150 i post­opp­krav for noe som ikke kos­ter det engang, hehe.

Snak­kes!


hehe, ser trist ut men orket ikke bruke så mye tid på å ta bilde bare for å vise.

Mitt julebord antrekk

Hei.

Ja, jeg hol­der fak­tisk det jeg lover, bare litt for­sin­ket. Her er det jeg kjøpte som jeg hadde på meg på jule­bor­det på Lør­dag. Det var vel­dig kose­lig og ikke så skum­melt som jeg hadde trodd det kom til å bli. 
Sa fak­tisk nei til å bli med på et viss tids­punkt fordi jeg ikke fant noe fint, men til slutt røs­ket jeg med meg dette 15 min før sen­te­ret skulle stenge.

Ove­r­as­ket meg selv med å kjøpe et gull­smykke (kunne ikke ha gull glide­lås og sølv­smykke). Meg i gull?! Jeg er en skik­ke­lig sølv­per­son. Men det ble vel­dig fint faktisk.