The pretty reckless CD cover

Ble helt fer­dig med PTF opp­ga­ven i går, nå er det bare å skrive fer­dig egen­vur­de­rin­gen som gjenstår.

Denne opp­ga­ven var spe­si­elt artig fordi jeg hadde mulig­het til å vir­ke­lig lage pro­duk­tet. Det er en vel­dig spe­si­ell følelse og ha et fer­dig pro­dukt i hånda man har laget fra begyn­nel­sen av. Man blir litt kry.  En ting er å ha det på skjerm, men det blir bestan­dig bedre når man får det ut! Kan­skje litt mer­ke­lig men når ting blir hånd­fast/analogt vir­ker det mer ekte, det synes jeg ihvertfall.

Her er et lite gal­leri med bil­der så dere får se:

Follow on Bloglovin

6 comments

 1. Desirée

  Heia! Tusen takk for kom­men­tar hos meg! Ser du føler beho­vet for å avan­sere, ja det skjøn­ner jeg godt :) Hadde jeg hatt meget mye pen­ger så hadde jeg nok gådd for en 5D mklll, men den er huff så dyr. Man­nen i huset kjøpte den før påske, og den har et sykt bra auto­fo­kus­sys­tem. Så når jeg vin­ner i lotto så sel­ger jeg 7D og går for en mklll 😉 Men jeg er vel­dig for­nøyd med 7D så langt da.

  Så sti­lig cover du har laget! Så flink du er :)

  God helg til deg!

  • Stine Charlotte

   Heii ^^
   Ja 5D mkIII er svim­lende dyrt, blir nok mkII på meg slik at jeg har råd til et objek­tiv og :) Hadde det ikke vært for som­mer­job­ben jeg har fått kunne jeg nok aldri fått råd til det.
   Jøss, hadde fak­tisk ikke lest om MKIII enda, 61 punkts AF 😮 Tror jeg og må begynne med å tippe lotto, hihi.

   Takk 😀
   God helg til deg og :)!

 2. Hanne

  Kjempe­bra, ser ut som en CD man kjøpe i butikken 😛

  Bra domene, laste ned mye for­tere enn tur­kis­mons­te­ret gjør >.<

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>