Videorespons

Ble så lei av at folk skulle være så utro­lig teite og ha så sinns­sykt vans­ker med å se i beskri­vel­sen for videoen at jeg lagde en video­re­spons. Videoen det er respon­dert til fin­ner dere på yout­ube: http://www.youtube.com/watch?v=rOOWWV3FJ2o&feature=watch_response_rev

Vil nevne at sånne idiot­kom­men­ta­rer jeg bru­ker å få sjel­dent går innpå meg, de fleste ler jeg høyt av og viser til ven­nene mine.

Til slutt vil jeg si at hvis det er noen som blir mob­bet på nett skal dere bare skrive til meg, kan ikke trylle, men kan prøve å hjelpe så godt jeg kan!

Hva er din mening om nett­mob­bing og har du vært utsatt for det? 

Follow on Bloglovin

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>