11 comments

 1. miliscuc

  æ leser blog­gen din, har lest siden bestandig.blogg.no kom ut da, men så slut­tet dåk­ker. Så æ har lest etter du fikk en ny blogg osv.. og en til, og denne da.
  Så, kjempe bra blogg og du skri­ver vel­dig bra, og fine bil­der du knip­ser med kamera ditt:)

  • Stine Charlotte

   Gøy at du har fulgt så lenge med og hyg­ge­lig til­bake­mel­ding 😀 Har “bare” hatt to blog­ger etter bestan­dig. Fikk nok av blogg.no (det kan være noe dritt) så laget meg denne og blir nok her ^^ hehe.

 2. Saskia

  Jeg begynte å lese blog­gen din etter jeg fant video­ene av deg og Mag­nus :) Synes egent­lig at så lenge du har videoer så er de bra i seg selv :) jeg er mest glad i hverdagsvideoer :)

 3. miliscuc

  Du får bare fort­sette med ditt:) hvis du har tenkt å slutte, så ikke gjør det! Syns du har så fin blogg og vel­dig orden blogg! og du er deg selv også:) Fleste er vel seg selv, men kan­skje ikke alle akku­rat. Siden jeg har fulgt på video­ene og sel­veste blog­gen da, så er det ganske bra syns nu i hvert fall jeg:) så du får ter­ning­kast 6 oss meg:) hehe

 4. Stine

  Leser blog­gen din fordi jeg sav­ner deg! Liker å få med meg hva du bedri­ver tiden din med siden jeg ikke ser deg hver dag på sko­len sånn som før 😛
  Bare du fort­sett og blogg som du all­tid har gjort, sånn clas­sic Stine-blogging så blir det bra vettu 😀

 5. Frida

  Jeg er Fri­daaaaaa, 19 år!!! men det visste du kan­skje :p Har jo fulgt med siden bestan­dig­b­log­gen jeg også. Leser blog­gen fordi jeg liker bil­dene du leg­ger ut, og egent­lig fordi alt du blog­ger om er gøy å lese:D så du tren­ger egent­lig ikke endre så mye, bare vær Stine, så er ihvert­fall jeg fornøyd ^^

 6. Irene :D

  Æ ville bare si at du e super­a­wesome å æ læs blog­gen din kvær gang æ finn ut at det e lenge sia æ har gjort det fordi æ blir gla av å læs den 😀 å tul­le­videoan dine e superawesome! 😀

 7. Anna

  Jeg leser blog­gen din, har lest alle blog­gene dine, inkl bestandig.blogg.no ^^ Du skri­ver bra, tar fine bil­der og er bare rå!:)) Jeg er 16, blir 17 i januar :)) Liker hver­dags­vi­deoer og videoer med deg og Magnus^^

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>