Gjør om gamle klær med nagler

Man har all­tids noen klær lig­gende man rett og slett er drit lei av. Det man kan gjøre i ste­det for å kaste det (eller gi det bort), er å gjøre det nytt!
Det jeg gjorde var å bestille masse nag­ler. Siden jeg ikke hadde lyst å bruke så mye pen­ger på dette gjorde jeg det enkelt og bestilte fra Etsy til en vel­dig rime­lig pris.  Bestilte fra denne sel­ge­ren: http://www.etsy.com/shop/FindingSupply og det tok litt over 1 1/2 uker til pak­ken kom.

Bestilte noen per­ler også.

 Jeg hadde denne skjor­ten liggende.

Jeg synes det er vik­tig å ta seg god tid når man fes­ter nag­lene. Liker ikke når man vir­ke­lig ser at man har fes­tet de selv, der­for må man passe på at det ikke blir skeivt.

En liten detalj.

Slik ble resultatet!

Har mye mer jeg skal fikse, men det kom­mer sei­nere. Jeg og ei venn­inne skal nem­lig ha en liten krea­tiv kveld.

Snak­kes!
Har du mye du ikke bru­ker i ska­pet ditt? 

 

Follow on Bloglovin

2 comments

  1. Lisbeth

    Hei :) Ser du har sydd nag­ler på klær, der­for ville jeg spørre deg. Jeg syr og sel­ger ves­ker gjen­nom blog­gen min. Nå har jeg lyst og sy ves­ker med nag­ler. Kjøpte noen nag­ler som skal stik­kes gjen­nom stof­fet, så skal taggene/nålene bøyes inn på bak­si­den av stof­fet. Men uff, jeg er redd stof­fet skal rakne når nag­lene har laget små hull. Hva er din erfa­ring, har stof­fet holdt seg uten å rakne? Inne på blog­gen min har jeg tatt bilde av nag­lene jeg har kjøpt. Vil gjerne sy nagle-vesker for salg :)

  2. Pingback: DIY shorts med nagler | Stine Monsens blogg

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>