DIY blomster hårbånd

Lagde et bloms­ter­hår­bånd i går. Siden bloms­ter er så fine på bil­der bestemte jeg meg for å vise dere hvor­dan jeg gjorde det.

Jeg hand­let bloms­ter på Nille. Tror de egent­lig er ment som bordpynt.

Så det du tren­ger er ganske enkelt det som er på bil­det over. Inn­leg­get burde kan­skje hetet bloms­ter hår­bøyle, jaja…
Pass på å ha et ark under lim­pis­to­len, er ikke noe sær­lig å få det på bordet.

 Finn ut hvil­ken rekke­følge du vil ha de i. Jeg bestemte meg for å kun bruke de lyse bloms­tene. Har litt dilla på pas­tell farger.

Ha på en dose lim. Jeg hadde det slik at det gikk rundt “stil­ken” og litt i midta av den.

Hold bloms­ten heelt i ro til limen er tør­ket. Press den gjerne litt ned slik at den fes­ter seg skik­ke­lig. Om man søler litt gjør det ikke så mye, det er jo hel­dig­vis ikke superlim.

Tadaa!
Måtte bare løpe ut mens det enda var sol for å få tatt bil­dene, så jeg fikk ikke ord­net meg noe sær­lig for dere.

(Takk gud for redi­ge­ringprog, eller, den per­sonen som fant på det!)

Har tenkt å bruke hårbåndet/diademet/hårbøyla i en pho­tos­hoot. Skulle egent­lig hatt den i går, men vi fant ut dagen før at vi måtte utsette. Det vans­ke­ligste med å ha pho­tos­hoot der man har flere per­soner involvert er å avtale tida!

God påske alle sam­men <3

Follow on Bloglovin

7 comments

  1. Frida

    Oi, den ble fak­tisk fin! synes ofte sånn diy er helt paasse, men den likte jeg vel­dig godt:D får se om jeg prø­ver selv en dag ^^

  2. gg

    Den var vel­dig fin:) Hva slags lim brukte du? Tror du bloms­tene hol­der seg på hele dagen eller tror de løs­ner hvis man kom­mer borti dem? Hørt om noen som sli­ter litt med det.. Tenkte å lage meg en bloms­ter­krone til burs­da­gen og da vil jeg helst ha den “per­fekte” bloms­ter­kro­nen:) Hehe.

  3. Whatever

    Hadde også tenkt å lage en sånn da jeg så bloms­tene på butik­ken.. Mang­ler bare en del ting, så skal jeg prøve det ^^

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>