Prismacolor

Hei.

Opp­da­get nå bil­der jeg har gjort klar til et inn­legg men rett og slett glemt av! Rett etter jeg flyt­tet hit bestilte jeg meg Pris­ma­co­lor farge­bly­an­ter fra http://www.dickblick.com/. Tok litt bil­der av de bare for å vise egent­lig. Det ver­ste er at jeg ikke har fått tid til å prøve de skik­ke­lig ut! Eller det er ikke helt sant. Valgte å se Breaking bad i ste­det for. Som jeg for­res­ten har sett helt ferdig.

 

Follow on Bloglovin

One comment

  1. Frida

    Åh nyde­ligste farge­bly­an­tene da, skik­ke­lig fine far­ger, burde jo bli inspi­rert til å tegne bare fordi de ser så fine ut 😀

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>