Hammerfest

Dette er resul­ta­tet av en del fil­ming jeg gjorde når jeg var hjemme i Ham­mer­fest. Det var til en skole opp­gave. Hadde plan­lagt litt på for­hånd, men det gikk ikke helt som jeg hadde tenkt. Ville filme i byen, få med litt folk, men etter å ha vært oppe på fjel­let (ved Turistua) var jeg så kald at jeg ikke klarte. Hehe. Men ble et helt greit resul­tat fordeom.

Follow on Bloglovin

2 comments

  1. Frida

    Nå må jeg begrense meg skik­ke­lig for å ikke klikke helt vilt her, men fy søren så fan­tas­tisk fin fil­men din var! Du er blitt utro­lig flink til å filme, utsnitt, bevegelse/ikkebevegelse og aaaalt! Jeg ELSKET klip­pene med land­skap der du bare ser strå­ene blåse, hee­elt fan­tas­tisk fine klipp! Ble helt rørt, haha av natur, men ja, utro­lig fint der oppe! Skryt­skryt­skryt, glad det ikke var så mye by jeg. Stem­nin­gen med san­gen pas­set vel­dig fint til land­ska­pet, og Ham­mer­fest er jo en by med mye natur og kan­skje ikke så mye.. by, så det var jo en fin balanse egent­lig :) Likte vel­dig godt den litt melan­kolske star­ten med per­sonen som så utover og. Åååh, denne var skik­ke­lig fin Stine!

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>