Min første 17 mai i Oslo

Dette var altså min første 17 mai i Oslo.
Det var en helt nyde­lig dag og en av de beste 17 mai jeg har hatt!
Jeg star­tet dagen med å dra på champange fro­kost hos Camilla i klas­sen. Det var kjempe kose­lig og hun lager ver­dens beste pasta­sa­lat!Jeg og Mag­nus møtte disse to bloms­ter­pi­kene på Jern­bane­tor­get på vei til Camilla. De tre bloms­ter­pi­kene, haha. (Foto: Camilla Ram­berg)Foto: Liv (tror jeg)Masse flagg.Grønn mann, da kunne alle gå over! Hehe, neida, det var jo 17 mai! Da er det ingen regler. 

Sve­vende bal­lon­ger. Ja, det lille støv­kor­net, som ikke er rusk på skjer­men din, er også en bal­long.  Van­ket med kongelige.

Hahaha, måtte bare ta bilde av dette! Synes det skjer så mye mor­somt i dette bil­det. Måtte bare dele dette med dere! Er de ikke søte?Så mye men­nes­ker!Og sist men ikke minst, mitt mes­ter­verk, “den fly­vende dalmatiner”. 

Det blir å komme ett inn­legg der jeg for­kla­rer litt hva som har skjedd i det siste… For det er ikke reint lite.

Snak­kes!

Follow on Bloglovin

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>