Filmrull #1 Grå høst

Hei :)

Tenkte jeg skulle dele mine ana­loge bil­der her på blog­gen. Når jeg frem­kal­ler de via job­ben får jeg auto­ma­tisk med en cd, så da er det jo kjempe enkelt.

Dette er den første fil­men jeg leverte inn tatt med Ricoh kamera. Jeg ble ganske fornøyd!

Bil­dene er tatt høs­ten 2015. Og de aller fleste er tatt på en søn­dag. Jeg må inn­rømme noe litt mor­somt til dere, og litt flaut, jeg og Mag­nus går søn­dags­tur nes­ten hver søn­dag. Ja, vi er offe­si­elt 80 år gamle.

Men vi er litt gansk­ter også da.

Vi har en tendens til å treffe på Sara.

Jeg er nok blitt litt hips­ter, for jeg hen­ger stort sett en plass på løkka på søn­da­ger.Dette er langs Akers­elvaJeg er selv­ly­sende. Ganske digg å slippe refleks når det er mørkt.Jeg har lange armer, men ikke lange nok til å ta en sel­fie. Dette er Liv og Borg­hild.Dette er en fugle­venn jeg fikk utfor Baker Han­senGang­ster Mag­nus en gang til.

Det var det!

Follow on Bloglovin

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>